Fotvård Solna

Zeina's Beauty Center
Välkommen till Zeina's Beauty Center i Solna
Välkommen

Letar du efter fotvård i Solna?

Unna dina fötter lite extra kärlek med skön fotvård i Solna på Zeina’s Beauty Center! Våra erfarna fotvårdsspecialister tar hand om dina trötta fötter och hjälper till att mjuka upp, fräscha upp, och ge dem en härlig återhämtning. Slappna av och låt oss skämma bort dina fötter med en välförtjänt paus!

Välkommen till oss på Zeinas Beauty Center när du söker fotvård i Solna. Här hittar du över 20 år av erfarenhet inom skönhetsvård, därför lovar vi ett seriöst arbete gjort av proffs. På vår salong gör vi inte bara pedikyr utan även manikyr, nagelförlängning, fransförlängning, borttagning av fransar, lashlift, ansiktsbehandling, sminkning och mycket mer än så.

Kontakt

Fotvård i Solna

Välkommen till Zeina’s Beauty Center, din destination för förstklassig fotvård i Solna! Vi vet hur viktigt det är med välmående fötter och erbjuder därför en rad olika fotvårdsbehandlingar skräddarsydda för dina specifika behov. Upptäck skillnaden med professionell fotvård i Solna och boka din tid hos oss på Zeina’s Beauty Center redan idag!

Ring och boka tid:

Fotvård i Solna

Letar du efter professionell fotvård i Solna? Här på Zeina’s Beauty Center, får dina fötter den uppmärksamhet de förtjänar! Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr behandlingen för att ge dig en skön och avkopplande stund med fokus på välmående och fotvård. Fotvård i Solna – boka hos oss idag!

Ring och boka tid:

Behandlingar

Ansiktsbehandling på salong

Ansiktsbehandlingar

Unna dig en massage, peeling eller varför inte en ansiktsmask? Vi utför olika behandlingar och ser till att du kopplar av under tiden vi tar hand om dig.

Manikyr

Manikyr

Låt oss ta hand om dina naglar! Vi utför olika behandlingar såsom manikyr med klassisk lackning, fransk shellack, nagelförlängningar m.m.

Pedikyr

Pedikyr

Gör dina fötter fina med en pedikyr! Vi erbjuder olika pedikyrer med lack eller shellack. Vi utför även fotvård, SPA eller massage om det önskas.

Sminkning i Solna på tjej med brunt hår.

Sminkning

Boka en tid för sminkning så gör vi dig fin inför ditt bröllop! Vill du bli fin inför en helt vanlig vardag eller fest så kan vi givetvis hjälpa till med det också.

Fransförlängning

Fransar

Har du alltid drömt om längre fransar? Testa fransförlängning! Förutom fransförlängning utför vi även lashlift och färgning av fransar.

Nya fixade ögonbryn

Bryn

Bryn har en stor inverkan på hur ditt ansikte formas med bara ett litet lyft. Rätt formade bryn kan ge dig mer längd och definition i ansiktet.

Vaxning av ben

Vaxning

Vill du få bort håren från armhålorna eller benen? Vi utför vaxning på alla kroppsdelar och erbjuder även brasiliansk vaxning.

Ny behandlade fötter

Paketpris

Vill du klämma in manikyr och pedikyr i en och samma behandling? Vi har paketerbjudanden där du kan kombinera olika behandlingar.

Boka tid för fotvård i Solna

Vill du få dina fötter fina och fräscha? Boka tid online för att se om det finns en lucka tillgänglig för dina fötter.

Presentkort

Är du på jakt efter en present till din mamma, syster eller kompis? Vi säljer presentkort som du enkelt kan ge bort till någon du tycker om. Varför inte ge bort en skön och avkopplande stund med fokus på fotvård!

Zeina's Beauty Center

Hos oss blir du alltid välkomnad med öppna armar och väl omhändertagen. Här hittar du personal med över 20 år av erfarenhet av skönhetsvård och olika behandlingar. Zeina har innan jobbat med Miss Libanon och även andra modeller i Libanon, men hon har nu öppnat en helt egen skönhetssalong i Solna. Hon har tidigare jobbat mycket professionellt med olika sminkningar, till exempel inför bröllop och skönhetstävlingar. Så behöver du hjälp med något skönhetsrelaterat så kan du alltid vända dig hit till oss! Vi gör allt från fotvård i Solna till olika ansiktsbehandlingar, fråga oss så hjälper vi dig!

Zeinas beauty salong, svart soffa
Zeinas beauty salong, vit bänk
Karin L.
Karin L.
Read More
Zeina är bäst! Låter ingen annan röra mina ögonbryn.
Cecilia Ö.
Cecilia Ö.
Read More
Fräsch salong och Zaina är supergullig. Bra priser. Har gjort vax hela ben samt brasiliansk där ett par gånger och kommer fortsätta. Nästa vecka lashlift och bryn 👍
Sara B.
Sara B.
Read More
Väldigt nöjd med mitt besök 🌟
Madeleine K.
Madeleine K.
Read More
Jättetrevligt besök och grym pediky! Bara plus
Cecilia W.
Cecilia W.
Read More
Trevligt bemötande och Zeina gjorde mina naglar så fina!
Previous
Next

Välkommen till oss

Du är alltid välkommen till våran salong i Solna för fotvård och mycket annat. Vi vill att du ska känna dig trygg med att boka en behandling hos oss, därför har vi bara specialister som arbetar här med oss.